2024-02-29 1025 浏览
三多美食呢间两𩠌饭最近呢都好出名,未必系咪佢好好食,但系佢又真系良心餐厅,晚上九点半后,有需要人士可以带干净嘅盒嚟攞食物。讲返正题先,就系餐厅嘅食物。两𩠌饭基本上都系嚟嚟去去𠮶啲𩠌。三多就40蚊三𩠌饭,加12蚊呢就可以拣海鲜嘅𩠌。好老实讲作为一个foodie对食物有啲要求,食两𩠌饭都当然要升级加返个海鲜。我是拣咗三个𩠌,分别系咕噜肉、西兰花炒虾球同埋蜜椒鳝球。蜜椒鳝球就系加12蚊先可以拣嘅𩠌!老实讲食两𩠌饭都系简简单单一餐,都唔会期望太多,过蜜椒鳝球都几有惊喜。除咗有香甜嘅蜜椒味,仲可以食到鳝嘅鲜味,鳝肉食落都唔会话好唔新鲜。我都几推介呢个星级三𩠌饭!有时想简简单单的一餐,一于试下啦!

有时想简简单单的一餐,一于试下啦!
  • 蜜椒鳝球