2020-10-12
\\\ 💛 良 心 小 店 | 任 落 调 味 粉 唔 嬲 🌟\次次嚟葵广都念点解个胃唔可以再大d😂,系附近住/返工嘅人太幸福了吧🥺🥺 今次留咗肚食好耐冇食嘅chok鸡,六款shake shake粉任落唔嬲~有我最爱嘅芝士粉🤤、紫菜、五香孜然、麻辣、避风塘·CHOK鸡套餐B $32有4只鸡翼同2只鸡槌,不过当日鸡槌返唔切货转咗鸡件,即叫即炸,旧旧都大大件,肉质嫩滑juicy,落咗紫菜、芝士同孜然粉🤤,鸡件都沾满调味粉,非常惹味🌟·CHOK爆小食—奇脆鸡软骨 $30份量都唔少,而且粒粒大大粒,同样即叫即炸,【系有肉咬嘅鸡软骨‼️】呢点好加分🌟🌟·推荐指数:★ ★ ★ ★ ☆.·📍 Chok 鸡 (葵芳)葵芳葵富路7号葵涌广场3楼TOP世界3069-T18号舖··今次同样用咗@gumpayapp 付款,喺其中一间接受呢个付款嘅小店以现金增值后,就可以告别现金🤢,一来卫生,二来又方便❣️葵广好多良心小店都接受gumpay啦💸#无增值下限 #首次使用送$20·🌟欢迎𝔽𝕠𝕝𝕝𝕠𝕨 𝕀𝕟𝕤𝕥𝕒𝕘𝕣𝕒𝕞以紧贴美食动向: Foodieal_hk🌟
\
\ 💛 良 心 小 店 | 任 落 调 味 粉 唔 嬲 🌟
\
CHOK鸡套餐B $32
CHOK爆小食—奇脆鸡软骨 $30
推荐指数:
★ ★ ★ ★ ☆
📍 Chok 鸡 (葵芳)
葵芳葵富路7号葵涌广场3楼TOP世界3069-T18号舖
#无增值下限 #首次使用送$20