2021-10-30
希云街出名多餐厅小店 呢间良心手工汉堡专门店 一到夜晚就大排长龙😳 身为汉堡迷嘅XXG 当然要先试为快🍔🍔▪️8.5/10▫️<< 鸭肝和牛汉堡 >> $148 厚切鸭肝煎到极重油香 味道同鹅肝有9成似😋 肝油流晒落珍宝size嘅和牛汉堡扒 牛味重 包食完都未到佢🤣 面包口感偏软熟👍🏻 成哥夹埋食脂香好浓郁🥰▪️8/10▫️<< 水牛城炸鸡汉堡 配 番薯条>> $98 + $20 超厚炸鸡扒外皮极脆 内里肉质十级嫩滑 爆晒汁💦 水牛城腌料好惹味 配合浓郁牛油果酱🥑 同烧原块菠萝🍍 层次感十足 浓中带fresh👅 幼身番薯条新鲜炸起 较脆身 香料味几重🍟▪️7.5/10▫️<< 炸鱿鱼 >> $68 炸皮少厚 口感酥脆 鱿鱼肉🦑大大旧 较少鱿鱼须位置 口感更好‼️ 私推酸甜汁 好开胃😋🌿餐厅地方较细 座位唔多 利用七彩霓虹灯同墙上嘅汉堡作小装饰 打造出美国家庭式感觉 gimmick野满分💯🐽总括嚟讲 汉堡质素非常唔错😆 尤其系每一个汉堡嘅材料味道配合到好好🍔 份量较多 炸鸡堡有惊喜🐔 繁忙时间需排队入座 重
🐽总括嚟讲 汉堡质素非常唔错😆 尤其系每一个汉堡嘅材料味道配合到好好🍔 份量较多 炸鸡堡有惊喜🐔 繁忙时间需排队入座 重点系餐厅好良心💛 冇理由唔支持❤️🔥