2021-04-01 347 浏览
红磡德民街满满的美食,依间白色装修burger店都几起眼,有两三个高櫈位,不过主要都系外带,见陆续都好多人帮衬🥰由包款、馅料topping到酱汁都系自由配搭,想食丰富啲嘅话可以睇住价钱做人😉.👓牛油汉堡+手撕猪+车打芝士 $43其实馅料可以再丰富啲只不过系再加多少少钱,例如加多十蚊可以有两个馅料,或者有其他topping芝士牛油果等等,同埋唔同款式酱汁。我今次净系拣咗一款馅料-手撕猪,猪肉都好多又吾会韧系好食!不过猪肉好juicy所以就冇额外再加钱要酱汁。反而加咗$5要车打芝士,不过有啲后悔,因为唔太食到所谓芝士...最后讲返个汉堡先,叫咗牛油汉堡非常香牛油味,个包亦烘得香脆。依家香港地食Burger真系好鬼死贵所以呢个价钱可以接受,可能平时啲人系食虾堡软壳蟹或者安格斯所以个包出色啲?🤔我今次拣个款式可能普通挂所以整体质素都正正常常未去到好特别。评分:7/10

👓牛油汉堡+手撕猪+车打芝士 $43
评分:7/10