2011-11-09 5403 浏览
是这样的.朋友生日,一行十一人第一次冒险试港岛区的自助bbq..其后被其感动.1)地方干净,环境舒服!! 起炉,炭,胶手套,纸巾..应该要有既一样都冇少到.2)百二蚊什么都包,饮品唔系一般的汽水一罐,而系只要你系佢雪柜见到既都可以拎,平时买一支都十蚊3)睇住佢地包埋蒜蓉金姑,蒜蓉系一樽樽李锦记开出黎的,唔系平时见到一胶袋不明来历的4)问老板会唔会有棉花糖,老板话佢冇,不过可以帮我地买,之后就去邻店帮我地买成大包返黎一蚊都冇收过5)食物新鲜干净,可能酱汁及用料靓6)7)............................问过老板咁样围唔围到本,老板话赚得唔多,但起码希望客人可介绍朋友黎及返转头揾佢.其实即使我默默地食完都会真心赞好及推荐!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
5)食物新鲜干净,可能酱汁及用料靓
2011-11-06