2020-03-14
🐂 九宫格烧 HK$288如果好似我第一次食唔知道试咩好,可以点呢个,试完自己特别喜欢嘅可以另外再单点。佢有九款肉,分别系。😆 .个人特别喜欢西冷、牛舌、一口牛。西冷牛味道比较重,而脂肪相对少。牛舌自己好少食厚切,不过佢唔会un,而且有咬口。一口牛,感觉系牛柳嘅口感,而且腌咗黑椒味道都几match。.🦐 海盗船 HK$288海鲜有6款每款2只,海鲜有鲍鱼、申海老、元贝、蛏子、广岛蚝、象拔蚌。海鲜整体都好鲜甜,所以唔洗加调味料都已经好好食,而个人特别喜欢元贝同鲍鱼。🤣 鲍鱼新鲜到仲识郁,烧佢个阵仲好似跳紧舞咁。如果朋友都食海鲜,可以选择share,点拼盘会比较抵,因为原本单叫小编计过一共要HK$336。(🤫师奶心态).🐥 椒盐鸡软骨 HK$12🐥 阿波尾鸡鸡肾 HK$15🐥 阿波尾鸡鸡心 HK$15串烧价钱都好抵,而鸡心都比较少机会食到。.🥢 牛油蒜蓉金菇 HK$26蒜蓉金菇呢个配搭一定无得输,份量比平时烧烤店嘅多啲啲。.🧀 牛油芝士金菇 HK$28蒜蓉成日食,但芝士第一次,配芝士真系好邪恶,但原来都几夹。.🍻 Sapporo啤酒 HK$48 (限时优惠买一送一)食烧肉配啤酒就特别爽,撞
🐂 九宫格烧 HK$288
🦐 海盗船 HK$288
🐥 椒盐鸡软骨 HK$12
🐥 阿波尾鸡鸡肾 HK$15
🐥 阿波尾鸡鸡心 HK$15
串烧价钱都好抵,而鸡心都比较少机会食到。
🥢 牛油蒜蓉金菇 HK$26
蒜蓉金菇呢个配搭一定无得输,份量比平时烧烤店嘅多啲啲。
🧀 牛油芝士金菇 HK$28
蒜蓉成日食,但芝士第一次,配芝士真系好邪恶,但原来都几夹。
🍻 Sapporo啤酒 HK$48 (限时优惠买一送一)
食烧肉配啤酒就特别爽,撞正买一送一,开心。
📌 另收加一服务费