2020-07-20 419 浏览
呢间米芝莲一星既甜品店都隔左一排无今,又好味又有良心既小店一定要再支持下.8点几黎到人流一如既往的多.好彩排左一阵就好快到我.比利时朱古力期慕丝伴雪糕,双重朱古力充满视觉上既刺激超享受.朱古力慕丝打得幼滑,入口软绵重浓厚可可味,入口甘香又唔会过甜.除左朱古力雪糕外仲额外加上朱古浆直头系三重享受超邪恶.紫薯奶冻分左4重口感,底层既紫薯奶冻入口奶味同紫薯味平衡得几好,紫薯味都几突出.奶冻入口细滑绵密.中层加上朱古力谷物脆增加脆口既感觉令口感无咁单一.第三层系紫薯蓉,味道清香入口香甜又唔腻,本身紫薯系健康食品所以做甜品感觉都无咁邪恶.最后系最上层加上香芋雪糕,芋头味香浓同紫薯除鼒左颜色够match外味道都好夹.

宵夜