2019-12-17 364 浏览
🐷🐷星期四感谢日精选:中环Sogno Cafe!☕️🐷🐷又去试黄店啦!💛小店老板系科大人,除左悼念周同学之外,有大量文宣post系FB专页,有参与罢工,游行期间又提供休息地方同小食!🐷🐷未食野就送黎welcome drink! 苹果山楂水酸甜又开胃!布置又好靓,有好多识笑嘅云😊☁️同埋公仔🧸!入到去就咩唔开心野都放低晒啦!🐷🐷Set lunch包一主食一饮品,仲可以加钱转特饮/咖啡☕️!亦可以加钱要小食!玫瑰鸡翼真系好好食😋必试!皮好脆,又有蜜糖同玫瑰香味!主食出名系蛋包饭,当日蛋包饭就唔岩我哋🐷食所以冇试啦 我地就叫左鸡柳菠菜焗螺丝粉,有芝士菠菜汁系面,但食落唔会好漏好咸,鸡柳好滑,份量岩岩好!够胃口食埋加钱换既鸡翼!PS: 老板真系好好人!1个人食佢比左2人位叫我坐得舒服d慢慢食,野食黎晒就有2位walk in客,佢竟然唔叫我调去窗边位仲叫佢地下次book位再黎!好在我听到自动搬位,最后埋单比左85折优惠@@!我坚持比正价,佢就吸多左几个印花叫我下次再黎!(印花可换小食/咖啡/主食...)良心老板真系要多多支持啦!❤️
🐷🐷星期四感谢日精选:中环Sogno Cafe!☕️

PS: