2015-03-17
1962 浏览
当日whatapp去佢地个舖头book夜晚睇阿SA之前去食饭探下猫猫, 即时就覆左, 好快好有效率,去到之后劲多人, D猫就上晒枱面, 好活泼, 全部都唔怕人, 我地两个人上到去就要搭枱, 其实都几逼, 不过猫猫搭救, 真系好可爱好喇, 入正题讲下食物, 叫左个卡邦尼汁猪颈肉意大利粉, 忌廉蘑菇汁肥牛意大利粉, 墨西哥朱古力同埋香蕉朱古力卡邦尼汁猪颈肉意大利粉: 卡邦尼汁好浓, 味道好正宗, 唔会好似普通白汁咁, 而猪颈肉好爽口弹牙, 忌廉蘑菇汁肥牛意大利粉: 忌廉蘑菇汁好滑(好肥...), 好香, 肥牛唔会炒到老晒, 强烈推介墨西哥朱古力: 玉桂味同朱古力味比例啱啱好, 香得黎又唔会盖左朱古力既味道, 强烈推介香蕉朱古力: 香蕉味好浓郁, 强烈推介边食边同猫猫玩, 埋单大约250, 有DD贵,(我地齐头俾左300当捐俾D猫仔)不过同店员倾倾之后知道D猫猫佢舖头领养左之后,都会出好多钱帮D猫猫睇医生同埋做手术, 所以都明白点解咁贵就系为左救助D猫猫... 不过佢地太低调喇, 如果佢地高调DD, 话唔定可以救助更 当日whatapp去佢地个舖头book夜晚睇阿SA之前去食饭探下猫猫, 即
香蕉朱古力: 香蕉味好浓郁, 强烈推介
边食边同猫猫玩, 埋单大约250, 有DD贵,
(我地齐头俾左300当捐俾D猫仔)
不过同店员倾倾之后知道D猫猫佢舖头领养左之后,都会出好多钱帮D猫猫睇医生同埋做手术, 所以都明白点解咁贵就系为左救助D猫猫... 不过佢地太低调喇, 如果佢地高调DD, 话唔定可以救助更 当日whatapp去佢地个舖头book夜晚睇阿SA之前去食饭探下猫猫, 即时就覆左, 好快好有效率,
香蕉朱古力: 香蕉味好浓郁, 强烈推介
边食边同猫猫玩, 埋单大约250, 有DD贵,
(我地齐头俾左300当捐俾D猫仔)
不过同店员倾倾之后知道D猫猫佢舖头领养左之后,都会出好多钱帮D猫猫睇医生同埋做手术, 所以都明白点解咁贵就系为左救助D猫猫... 不过佢地太低调喇, 如果佢地高调DD, 话唔定可以救助更多猫猫!
多猫猫!