2020-02-29
手足必食 新开黄店💛黄色食肆圈 睇到大埔新开左一间西餐厅🇭🇰睇到啲食物相都觉得几吸引,决定去试一试🥰餐厅门面行型格工业路线,装修好抢眼,系门口影相都几有feel!入面仲挂咗一啲记录时代画面嘅挂画,同连侬墙比大家写下野🇭🇰咁食店当然最重要系食物质素,今次令到我有特别惊喜!因为芝士控既我,头盘简左芝士冻肉盘,88蚊咁大盘真系好抵x100000万!摆盘同味道都好正😋正餐男朋友简左西冷牛扒5成熟🍽睇相都见到生熟岩岩好🥩肉味好浓!佢话好好食,一d都唔会UN!我就简左我最钟意食嘅白酒煮意粉🍝今次有少少惊喜就系意粉嘅质地系比较烟银,同出面食到有啲分别。而蚬肉嘅数量都好多,一啲都唔悭住悭住咁煮。食物摆盘都好靓😍睇得出有落心机设计!最贴心嘅系,我哋一入到餐厅佢就提供消毒搓手液俾我哋,同埋俾咗一个保鲜袋我哋装住口罩😷同事服务态度都好好会主动推介啲食物俾你☺️下次一定会再去食🥳
黄色食肆圈 睇到大埔新开左一间西餐厅🇭🇰
睇到啲食物相都觉得几吸引,决定去试一试🥰