2018-09-02 185 浏览
朋友新居入伙,本打算去BBQ庆祝下,奈何天雨关系,只好取消。正当烦恼紧要食咩既时候,屋主就醒起楼下新开左间火锅店,正好可以解决我地呢班擦得之人。自助饮品区除左有罐装野饮之外仲有自助汽水机,紧有一款岩你心水蔬菜区亦有不少选择:豆卜、大葱、玉米、秋葵...可算应有尽有呢度既特别之处系用上韩式汤底,于是我地就拣左呢个韩式大酱汤,味道浓郁,唔会太咸。安格斯牛小排,切记唔好灼太耐,十秒就好,入口即溶,牛味劲浓貌美如花黑豚肉👍🏼去骨鸡腿,啖啖肉,油脂极少海鲜拼盘有青口、鱿鱼、虾,食唔出半点雪藏味除左一般既海胆丸、芝士丸、蟹籽同贡丸之外,仲有大大粒鱼旦,弹牙到傻最后不得不提以下呢个香芋乳酪雪糕,奶味激浓,仲可以加自己喜爱既配料,如果唔系已经饱到上心口,我肯肯定会食到杯,赞赞赞

自助饮品区

除左有罐装野饮之外仲有自助汽水机,紧有一款岩你心水

安格斯牛小排,切记唔好灼太耐,十秒就好,入口即溶,牛味劲浓

貌美如花黑豚肉👍🏼

去骨鸡腿,啖啖肉,油脂极少

海鲜拼盘有青口、鱿鱼、虾,食唔出半点雪藏味

2018-09-01