2022-06-03 31 浏览
大埔有好多良心小店💛今个礼拜我特别想食日本菜,放工返到屋企附近啱啱好过咗晚饭时间,巴士站见到良鮨唔使排队,真心想试!胡麻豆腐沙律天气热辣辣,坐低食一个开胃前菜先,估唔到沙律咁大碟,分量好满足。胡麻酱汁好慷慨,豆腐清新,沙律🥗菜蕃茄仔清甜新鲜。寿司QR code 自助落单,彩色图片见到种类多,价钱抵!仲好好彩可以坐吧枱,见到师傅整寿司。食咗我最想试嘅鳗鱼寿司,超浓郁鳗鱼汁特别好味。蟹膏蟹肉军舰,蟹膏味道浓郁,有日本东京食的味道,蟹肉鲜甜。军舰紫菜够脆口。蟹子军舰,满满的蟹子,咸香爆爽脆的口感。三色鱼生丼鱼生新鲜好味,摆盘靓,色彩缤纷,满满的幸福感觉。肥美厚切的三文鱼、入口即化鲜甜的带子、手掌咁大的赤虾,滋味无穷!三色鱼生丼的寿司饭,酸酸甜甜好开胃。环境干净卫生,感觉舒服,下次再嚟帮衬。

胡麻豆腐沙律

寿司

食咗我最想试嘅鳗鱼寿司,超浓郁鳗鱼汁特别好味。

蟹子军舰,满满的蟹子,咸香爆爽脆的口感。

三色鱼生丼
鱼生新鲜好味,摆盘靓,色彩缤纷,满满的幸福感觉。

三色鱼生丼的寿司饭,酸酸甜甜好开胃。

环境干净卫生,感觉舒服,下次再嚟帮衬。

• 三色鱼生丼