2024-06-01 696 浏览
终于的起心肝,黎到依间bookmark 咗劲耐嘅cafe😋 里面装修采用简约工业风设计,墙上挂有多款特色海报和绿色植物作点缀,感觉几特别值得打下卡👍 门外还设有室外座🌟 别有一番风味🥰 首先㨂咗一份色彩缤纷嘅日式烧鸡腰果仁沙律😍 外观摆盘抢眼又美观,好啱打卡❤️ 食落烧鸡好惹味好嫩滑🐥 腰果仁酥脆又香口,夹埋清新爽甜嘅沙律菜一齐食,真系好正👍 主食就㨂咗松露油忌廉大啡菇猫耳朵😋 忌廉汁煮得浓稠醇厚,填满一粒粒烟韧又弹牙嘅猫耳朵粉,入口滋味无与伦比😋 奶油嘅香气满溢🤤 好高质👍再㨂咗一份慢煮黑蒜牛面肉炖意大利饭😋 牛面肉超大块劲厚肉🤩🌟 食落软嫩又腍身🤤 牛味又浓又香🐮🫶 配搭口味地道嘅意大利饭,口感一流好出色😘 甜品试咗餐厅新出嘅芝士口味布甸😋 造型好靓靓好别致❤️ 食落口感柔滑细致,每一啖都充满鸡蛋同埋芝士嘅香气😚 甜度唔会太高太漏👍 好出色芝士迷不妨一试🥰 饮品分别㨂咗开心果鲜奶,同埋咖啡汤力👍 开心果鲜奶色泽嫩绿十分吸引,饮落满满嘅开心果滋味🤤 好浓郁极足料👍 咖啡汤力好清爽好醒神🌟 提神必饮🤭

日式烧鸡腰果仁沙律
松露油忌廉大啡菇猫耳朵