知道餐厅最近联乘Care Bears推出咗多款色彩缤纷嘅主题美食,即刻揾埋朋友一齐同我嚟食餐厅周围都有Care Bears元素,加上🍊柑橘,好可爱呢♥✮熊仔头蛳蚶拌饭呢到嘅蛳蚶拌饭出名好好味,今次配合主题,变成Care Bears熊仔大头造型,令到卖相更加可爱😍粒粒饱满的蛳蚶沾满特调韩式辣酱,拌入米饭一齐食,口感丰富,微辣惹味😋✮爱心传播饭卷色彩缤纷的韩式饭卷,中间仲有柑橘及沙律菜,饭卷口感丰富、微酸带甜,好开胃~✮Care-a-lot彩虹乐园蛋糕七色彩虹蛋糕🍰配上酸砂彩虹软糖条,并插上Cheer Bear Topper,感觉就好似一个缤纷乐园,睇得又食得🫶🏻✮Care Bears彩云窝夫香脆又松软嘅窝夫夹住幼滑香浓的幻彩忌廉、士多啤梨粒、柑橘果肉及彩针糖,味道好丰富✮济州柑橘乳酪 招牌必点饮品之一🍊用上济州柑橘汁,加入新鲜柑橘果肉及乳酪打成,口感顺滑,酸酸甜甜,而且好清新🫶🏻每次必饮!✮柚子柠檬梳打柚子加上柠檬,十分清香,配上梳打水,解渴之选,唔太甜~

✮熊仔头蛳蚶拌饭

✮爱心传播饭卷

✮Care-a-lot彩虹乐园蛋糕

✮Care Bears彩云窝夫

✮济州柑橘乳酪

✮柚子柠檬梳打
柚子加上柠檬,十分清香,配上梳打水,解渴之选,唔太甜~