2021-04-29 230 浏览
#太子美食 #小莲星呑食太子🔻 Grove太子弥敦道750号始创中心地下G29号舖/🧃香煎西班牙猪鞍架配香烤菠萝 $138系人都知菠萝同埋猪系绝配嚟,今次第一次嚟呢间餐厅,打算稳稳阵阵,睇吓厨房表现成点。结果完全冇令小妹失望,菠萝嘅香甜味完美配搭猪肉嘅香味,菠萝入边嘅酶亦都完美地令到猪鞍入口即化/🧃烟三文鱼.牛油果.烤南瓜.水耕菜田园沙律 $78呢度嘅沙律算系小妹近期食过最好食,烟三文鱼有油香,牛油果生熟程度啱啱好,烤南瓜非常甜,而沙律菜都非常新鲜。/🧃香蕉鲜奶朱古力 香蕉同埋朱古力嘅味道相得益彰,饮得出香蕉奶系由新鲜香蕉整出嚟,唔同出面用现成加工,非常之有诚意,如果甜度可以稍微低少少嘅话,感觉会更健康/#food #foodie #hkfood #hkfoodie #foodporn #foodstagram #hkfoodblogger #foodblogger #foodlover #foodphotography #hkig
#太子美食 #小莲星呑食太子
🔻 Grove