2024-01-30 242 浏览
喂喂,食货们注意!今次我试咗间新开张嘅餐厅,首先黎个墨西哥鸡肉夹饼🌮啦,简直系丰盛得嚟又唔失墨西哥地道风味。每块夹饼里面嘅鸡肉分量得嚟松软多汁,再配埋自制嘅sour cream,一试难忘!细腻嘅香气同微微嘅辣度,咬落去弹牙得嚟唔会太过,口感层次丰富。再嚟就系巴马干酪松露薯条🍟。上菜一刻,随之而来嘅系香气扑鼻嘅松露油,当中混合咗Parmesan芝士嘅咸香,卖相非常吸引人。啖啖长长嘅薯条,外脆内软,同甘香嘅茄汁或者自制千岛酱捞一捞,绝对系享受中嘅享受。最后当然要有甜品啦,一份蓝莓芝士蛋糕🍰。呢块蛋糕嘅芝士味十足而唔会太甜腻,加上蛋糕的软绵,真系令人爱不释手。服务方面呢间餐厅都做得唔错,职员好有礼貌,无论系介绍菜式定系留意客人需要。嗱嗱嗱,记住哦,呢度以外卖为主,咁就算时间急都可以食到美味。快啲去试下啦,唔好错过喇!🤤