妈咪生日但唔想食西餐,刚好系openrice search到呢间小店于是去试下😚😚是晚餐单:铁板砵酒鳝球,外脆内软,食得出鳝非常新鲜😋😋蒜茸蒸圣子皇,面头好多蒜茸,圣子非常新鲜,蒸火喉刚刚好👍🏻👍🏻虾多士,非常松脆,要预订至有得吃,一行六人一人一件,唔使争😂😂北菇走地鸡煲仔饭,鸡非常滑,刚刚好不会过老,饭粒粒分明,最紧要份量十足😋😋猪肚鸡,即系胡椒猪肚鸡汤,非常浓郁,鸡又系一样滑,妈咪饮得好开心🤣🤣避风塘粟米,粟米鲜甜配以避风塘既辣,非常夹!😆😆冰镇掌翼,入味得黎唔会太咸,而且够淋,好味!✌🏻✌🏻椒盐鱿鱼须,外皮松脆得非常有惊喜,鱿鱼刚刚好,非常新鲜!😍😍虽然食左咁多味,但价钱好抵,而且服务体贴又超级好,带生日蛋榚去切又唔会收切饼费,又提供餐具,我地一定会再帮衬!💖💖💖💖

是晚餐单:

铁板砵酒鳝球,外脆内软,食得出鳝非常新鲜😋😋

避风塘粟米,粟米鲜甜配以避风塘既辣,非常夹!😆😆

冰镇掌翼,入味得黎唔会太咸,而且够淋,好味!✌🏻✌🏻

庆祝纪念
生日