2022-05-13 185 浏览
🔔!!!!!!!!HA医护8折!!!!!!!!!!🔔(记得带职员证👍🏻🤪)-《芋薯圆Q麻糬牛奶冰》$58🍧第一名:麻糬 🍧系成兜嘢最好食😭好食到会成日挂住!!烟靭程度100分!🍧第二名:冬瓜冻🍧食落有啲似爱玉,但更硬身d,有啲似啫喱糖🍧第三名:小芋圆🍧同普通芋圆差唔多只系细粒啲,感觉似食紧珍珠🤔🍧第四名:芋薯圆🍧望落去劲似咖喱鱼蛋🤣中间个馅啲芋头唔系绵滑𠮶种,而系仲有d一粒粒嘅。个人来讲麻麻哋🙈🍧扣分位🍧个冰太死甜,又唔系锦锦冰𠮶只🙈基本上台台都食净个冰lollllll回头率:🍧🍧🍧🍧/5幸福感:🍧🍧🍧🍧🍧/5饱肚感:🍧🍧🍧/5👉🏻简而精咁形容:烟靭控表示超级无敌无敌无敌满意🥹-《抹茶布丁》$8抹茶味好浓,又唔系好甜,超级动L!唔错👍🏻 btw抹茶味好食过原味好多!回头率:🍵🍵🍵🍵🍵/5幸福感:🍵🍵🍵🍵/5饱肚感:🍵/5👉🏻简而精咁形容:值得一试🍮-Ps拎𠮶阵个雪糕跌咗落个盘度,然后店员好好!即刻主动补番个雪糕俾我哋💗🥹𝕊𝕥𝕒𝕣𝕥 𝕗𝕣𝕠𝕞 𝟙𝟟/𝟘𝟜/𝟚𝟘𝟚𝟚😛
🔔!!!!!!!!HA医护8折!!!!!!!!!!🔔
(记得带职员证👍🏻🤪)
《芋薯圆Q麻糬牛奶冰》$58
🍧第一名:麻糬 🍧
系成兜嘢最好食😭好食到会成日挂住!!烟靭程度100分!
🍧第二名:冬瓜冻🍧
食落有啲似爱玉,但更硬身d,有啲似啫喱糖
🍧第三名:小芋圆🍧
同普通芋圆差唔多只系细粒啲,感觉似食紧珍珠🤔
🍧第四名:芋薯圆🍧
🍧扣分位🍧