2018-02-10
沙嗲王成日都有同啲游戏动漫合作搞主题食品,今次有近期大热既芒亨,点都要去朝圣下嘅。普通野食就唔多讲啦,讲下今次嘅主题食物先,我叫左个预备狩猎!烧肉调配中!呢款烧肉其实系用鸡髀整成,三款酱汁可以任拣一款,我就梗系一于试吓啲特别啲嘅,所以就拣咗个蓝咖哩!虽然蓝色嘅咖喱真系好核突,但原来真系好好食架。佢有啲似沙嗲同咖喱嘅混合体,识落完全无违和感!我哋另外仲加左印度薄饼点埋啲咖喱,真系超正呀!至于只鸡比呢佢整到好似烧肉咁,外型都几得意,味道方面有食过沙嗲王鸡髀嘅人都知道佢只鸡比系超好食嘅,劲juicy而且一啲都唔鞋,整体来讲超正!另外我哋仲叫咗两杯野饮,一杯解毒药,一杯回复药!解毒药其实系青苹果荔枝薄荷特饮,饮落都几清新。而回复药系蓝蝶花乳酸,味道都几特别,不过我就唔太钟意啦。饮完之后𠮶樽仲可以拎返屋企添!呢个主题完之前一定要再去多次!啲食物实在太得意啦!
呢个主题完之前一定要再去多次!啲食物实在太得意啦!