2024-02-03 367 浏览
几时可以喺城市里边揾到咁靓咁正嘅芒果呀?今日我就冚唪唥嚟到呢间Mango Mania,同大家嚟个地道嘅芒果品味之旅。试咗佢哋嘅Super Mango Mania,我都忍唔住话要掂掂手指👍!啲芒果新鲜到爆灯,食落有股自然嘅甜同啲椰香嘅椰汁,配埋雪滑嘅mousse同埋雪糕,流晒出嚟𠮶种口感简直系冇得顶!跟住,我又唔甘示弱,试咗个Mango Coco Mousse with Sago。转转眼粒粒西米撞落芒果汁同椰汁上面,个组合简直系完美!每一啖都可以感受到𠮶种噢噢噢(旨)嘅感觉。朋友们,如果你都系个芒果控,梗系要试吓Mango Mania嘅招牌菜啦!吃落真系有种彷佛置身泰国嘅街头,搭配𠮶片刻阳光同微风,我哋可以大叫一声,芒果我爱你!🥭🍨🌞