2021-04-01 40 浏览
朋友知道我超级钟意食芒果于是喺附近食完饭之后就带咗我嚟试呢一间人气泰国过江龙甜品店🔥餐厅所有嘅甜品都系由泰国直送嘅新鲜芒果整成,全部卖相都非常之吸引😍而旁边嘅餐厅咁岩都系食泰国菜,所以入嚟之前店员都会先问一问系咪嚟食甜品🤣一打开餐牌已经见到好多唔同种类嘅芒果甜品或者饮品,而餐牌嘅设计都充满着热带风情,好似真系去咗泰国旅行咁🤩 呢排天气又开始转热,咁就梗系要叫一个冰砖嚟降下温啦👍🏻-芒果冰砖 $70呢个芒果冰砖可以话系人气大热,我地个日去差唔多每一台都会叫咗一份嚟食😂一上枱嘅时候我同朋友都一齐”wow”咗一声!冰砖非常之足料对到好似山咁高,免头铺满左新鲜芒果仲有一球芒果雪糕添😍呢度嘅绵绵冰带有牛奶味,质感棉密细致,而且唔会食到一半就变哂水!芒果嘅味道非常之清甜又冇渣,旁边仲有花奶同埋芒果汁俾你捞埋一齐食添👍🏻超级芒果狂热 $68作为一个超级芒果控,净系一个冰转又点满足到我哋呢🤣 呢份芒果狂热嘅摆盘非常之精致,有齐伴粉芒果、芒果雪糕、椰汁糯米饭、同埋芒果布甸添😚 除此之外仲附送埋芒果汁同埋椰奶汁比食客可以按个人口味加入👍🏻糯米饭非常之烟韧,加埋椰奶一齐食令个层次更加丰富!芒果布甸口感非常之
芒果冰砖 $70

超级芒果狂热 $68
作为一个超级芒果控,净系一个冰转又点满足到我哋呢🤣 呢份芒果狂热嘅摆盘非常之精致,有齐伴粉芒果、芒果雪糕、椰汁糯米饭、同埋芒果布甸添😚 除此之外仲附送埋芒果汁同埋椰奶汁比食客可以按个人口味加入👍🏻糯米饭非常之烟韧,加埋椰奶一齐食令个层次更加丰富!芒果布甸口感非常之香滑而且果味浓郁再点埋芒果酱食简直系每一啖都充满着芒果香😍