2024-07-01
今日后行想食甜品,见到airside开咗间新嘅,又冇人排队( 因为之前铜记排到傻,无入到去),于是去试下👫可能系食饭时间,得几枱客所以任我哋坐,卡位都ok, 我觉得环境都想算舒服,整洁, 不过价钱就贵过泰国好多,系香港食差唔多一开二咁济,同埋好似比泰国无甘浓味,定心态反正就系觉得泰国好味啲🤭同埋无早餐食, 只系提供drink and dessert叫咗个芒果糯米饭刨冰(细),里面真系有糯米饭㗎,冰食落都好绵密,芒果酱都好芒果味(真), 不过当日去佢得个细嘅就好似有啲唔够喉😂😂而且价钱都几贵(98蚊)另一个系咸蛋黄多士,佢话系香港限定,食得出个多士里面真系有咸蛋黄,不过味道就有啲奇怪, 甜甜咸咸甘,有啲唔太协调,而且佢当时上面有啲咸蛋黄碎反而有啲银牙😅(128)埋单227无加1🤭我觉得食物 可以模仿到泰国7~80个%但价钱就偏贵