2017-03-02 334 浏览
今晚出钻石山荷里活睇戏 入戏院之前当然例牌要医左肚先 原本想去food court食 点知醒起原来荷里活food court已经执左 但原来的位置继续都系开食肆 原本想试新野 但谂谂下又好耐无食过pizza hut的芝心批 在店外望著餐牌回味的同时女朋友已经一支箭冲左入去 一于食pizza喇坐低睇餐牌时发现pizza hut做紧期间限定的新年menu 睇相已经觉得呢个芝心芝脆批相当之邪恶 呢d咁邪恶的美食我地又点会放过呢 今晚食硬你喇哈哈相当邪恶的金玉满堂 满满的芝心重口味到令人欲罢不能 浓郁的芝味渗入每一个味蕾 简直系芝士界的极品 芝味十足 价钱虽贵不过仍然觉得物超所值
芝士7重奏  金玉满堂

2017-01-16