喂喂喂!唔该,榴莲控同芝士控嘅老友记好好,我今次要同大家速递一啲好滋味喇!顶顶脆嘅焦糖脆皮衬托埋厚实嘅榴莲芝士蛋糕,简直系味蕾嘅双重奏!🎶款款走过,咪错过啦!经过间店嘅时候,我望到Creme Brûlée Cheesecake,真系即刻荷包痕痕。食咗一啖,脆嘅焦糖表层「卡滋卡滋」咁响,啖啖芝士味入口即溶,令人「哗」一声,叫得出「够哂水添」。转个头,见到Cream burlee Durian cheesecake,作为一个榴扩广泛嘅我,点可以放过?!👀 嚟紧个月吃货界要疯咗呢款蛋糕,佢绝对系星级推介!🌟 榴莲味嘅迷人香气,混合晒哂哪个香浓芝士,包装得又精致,每一啖都叫人想揽实佢叫好食!块蛋糕呢,浓郁中带点小惊喜,食完唔经唔觉就已经咸鱼翻生!下次再经过,一定又会支持多次,仲要喺IG Story狂晒相,叫埋成班Friend一齐抢食!😋🍰🤤