2017-12-01
饭意又有新野出,作为忠粉,一定要第一时间去下捧场!!今次出嘅系铁板咖喱系列,同之前一样同样有好多配搭选择...除左新野仲叫左个小食并盘主题小食并盘($56)Snacks PlatterSnacks Platter小食并盘有齐香辣米米肠、沙律菜🥗、水牛城鸡翼、香脆薯角、芝士烤大菇🍄同日式饺子。大约每款有2件左右,2-3人share都非常抵食,草根觉得芝士烤大菇最为吸引,大菇上加左芝士同沙律酱,好juicy💧味道唔错!其他就一般般冇咩特别,不过$56有齐咁多野食系边到揾!阿爷酱烧原条鱿鱼筒($98)天气转凉了❄大家记得着多件衫呀👕草根嘅保暖方法系要食番个暖笠笠嘅咖喱鱿鱼饭🔥暖下个身先😎食得芝士系列多,试试新野先💃🏻个*阿爷酱*都几浓味,大家留意番个咖喱系有少少辣嫁🌶配菜有西兰花🥦、粟米同紫姜。草根唔食紫姜嘅,所以拨走晒佢😂上面嘅鱿鱼就够哂大条啦😋鱿鱼须嘅部分新鲜弹牙👍厨师烧到有少少焦香😚好吸引,不过鱿鱼筒🦑肉质就有d松散😶同餐厅反映过呢个问题,希望佢地会改善啦!味道ok嘅嘅,不过冇咩大惊喜,草根都系中意佢地个芝士系列多d🙆🏻♀️🙈综合水果茶次次都叫呢个,跟餐加$20。今次个水果茶淡味左d,
今次出嘅系铁板咖喱系列,同之前一样同样有好多配搭选择...
除左新野仲叫左个小食并盘
主题小食并盘($56)
Snacks PlatterSnacks Platter
阿爷酱烧原条鱿鱼筒($98)
综合水果茶
次次都叫呢个,跟餐加$20。今次个水果茶淡味左d,有d失色..
唔知嚟紧又会出D咩新食品呢?