2024-01-12
经典特色芝士拼盘♦️♦️♦️♦️♦️简直就系芝士爱好者既天堂,呢度既芝士好浓味,所有都比我食晒,佢可以就咁食之外,其实仲可以加份菜式入面🔆都一样好食,呢个就系我既创新食法,将佢加入牛蕃茄肉酱意大利寛面🔆味道仲更加好食,同时又食到香浓既芝士日本山形县产乙女A5和牛蕃茄肉酱意大利宽条面♦️♦️♦️♦️♦️呢个意大利面系好受欢迎既意粉,大人小朋友都一样咁爱🔆有一种奢华而又浓郁既感觉,用日本靓再加上新鲜蕃茄既完美结合,好有丰富既味道,都条比较寛,食起上来有一定嚼劲,再加埋肉酱,可以让牛肉香味停留,值得推介既美食🔆芝士烟肉忌廉汁意大利面♦️♦️♦️♦️♦️今日我想同大家讲下芝士烟肉忌廉汁意大利面嘅味道🍝。首先,当你一啖嘟落,你会感觉到个芝士🧀嘅香味,浓郁得嚟又唔会太过腻,真系好正😋。加埋烟肉🥓嘅咸香,啖啖肉,啱哂肉食派嘅你,完全停唔到口🤤。而个汁呢,忌廉🍦嘅滑溜感觉配合埋芝士同烟肉,夹埋意大利面,真系话唔出嘅咁满足😍。呢个意大利面食落去又唔会觉得好干,因为个汁真系够晒滋润💦。啲意大利面煮得啱啱好,弹牙得嚟又唔会太硬,个烟肉又煮到脆脆地,真系好有口感👌🏻。而家谂起个碟意大利面嘅样,真系口水直流💧,好想而家就去食一碟🍽️!你哋又试
简直就系芝士爱好者既天堂,呢度既芝士好浓味,所有都比我食晒,佢可以就咁食之外,其实仲可以加份菜式入面🔆都一样好食,呢个就系我既创新食法,将佢加入牛蕃茄肉酱意大利寛面🔆味道仲更加好食,同时又食到香浓既芝士 日本山形县产乙女A5和牛蕃茄肉酱意大利宽条面♦️♦️♦️♦️♦️
呢个意大利面系好受欢迎既意粉,大人小朋友都一样咁爱🔆有一种奢华而又浓郁既感觉,用日本靓再加上新鲜蕃茄既完美结合,好有丰富既味道,都条比较寛,食起上来有一定嚼劲,再加埋肉酱,可以让牛肉香味停留,值得推介既美食🔆 芝士烟肉忌廉汁意大利面♦️♦️♦️♦️♦️
今日我想同大家讲下芝士烟肉忌廉汁意大利面嘅味道🍝。首先,当你一啖嘟落,你会感觉到个芝士🧀嘅香味,浓郁得嚟又唔会太过腻,真系好正😋。加埋烟肉🥓嘅咸香,啖啖肉,啱哂肉食派嘅你,完全停唔到口🤤。而个汁呢,忌廉🍦嘅滑溜感觉配合埋芝士同烟肉,夹埋意大利面,真系话唔出嘅咁满足😍。呢个意大利面食落去又唔会觉得好干,因为个汁真系够晒滋润💦。啲意大利面煮得啱啱好,弹牙得嚟又唔会太硬,个烟肉又煮到脆脆地,真系好有口感👌🏻。而家谂起个碟意大利面嘅样,真系口水直流💧,好想而家就去食一碟🍽️!你哋又试过未呢?下次有机会嘅话,真系要试下芝士烟肉忌廉汁意大利面,保证唔会失望👍🏻!