2024-06-21
又到左Happy Friday~收工当然要食好野,今次就去中环食芝士吉列猪扒(´▽`)事缘系之前见到有人介绍好吸引…岩哂我呢个芝士爱好者(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎).餐厅除左有芝士吉列猪扒外,仲有普通吉列猪扒、吉列猪柳、炸虾、炸蚝、吉列鸡扒同酱汁猪扒。.番薯芝士吉列猪扒 $198六件都系芝士吉列猪扒又好似太单一,呢到有好多唔同款式既双拼,一次过可以试到唔同款式既味道。最后我拣左番薯🍠同芝士吉列猪呢个配搭,几特别。蕃薯蓉幼滑唔会过甜,口感丰富,同时有少少腻😂.芝士吉列猪扒外脆内嫩,面头铺满芝士做到拉丝效果,好岩用嚟打卡。套餐配有多种不同酱汁,仲有好得意嘅笑脸调味料,有山葵、松露盐、咸虾酱、炸猪扒酱、黄芥末等等,每样调味配搭猪扒都有唔同风味。.每个套餐都有饭、面、沙律同前菜。饭同面份量都唔算多,但食完都好饱。个冷面几好食,少少酸几开胃,唔够饱嘅话仲可以无限添加。.芝士&炸虾套餐 $188炸虾大大只,而且炸得香脆,虾肉新鲜弹牙。芝士吉列猪扒一样炸得外脆内嫩,铺上水牛芝士,满满既拉丝效果.朋友系食之前系咁话行好远行到出汗😂食完就话值得行咁远去食😏
番薯芝士吉列猪扒 $198
芝士&炸虾套餐 $188
炸虾大大只,而且炸得香脆,虾肉新鲜弹牙。
芝士吉列猪扒一样炸得外脆内嫩,铺上水牛芝士,满满既拉丝效果
朋友系食之前系咁话行好远行到出汗😂食完就话值得行咁远去食😏