2018-07-27
果然名不虚传过江龙🍴今日终于食到Shake Shack ,之前一直怕新舖岩岩开个个冲去要排劲耐队先有得食,所以直到宜家先去!一去到都系排左几个人就好快到我叫餐我叫左个ShackBurger,CheeseFries,Fifty/Fifty,Total$110佢地系无Set,都系A-la-carte落完单就会比部机你,等佢响就可以拎野食!ShackBurger都系一般芝士汉堡包🍔个包都是可算松软,块牛都juicy,唔会有干争争既感觉,加埋芝士,值得一食!Cheese Fries 🧀🍟就真系好好味😋 ,厚厚芝士酱加上香脆薯条,真系perfect match ! 每条薯条都可以同芝士酱一齐食到,一d都无偷懒👍🏻Fifty/Fifty 呢杯系half lemonade🍋+half iced tea🍵,味道比较淡,好似净系饮到iced tea既味道,不过食完咁浓味可以饮反杯清清地既drinks都系不错选择。另外值得一赞员工落单都系好好笑容好有礼貌!同埋menu上竟然有for Dog🐶,叫Bag O-bones ,好细心连狗狗都照顾到,咁可以比多个选择带埋狗狗一齐过黎既地方👍🏻下次会再黎试埋其他Bu
一去到都系排左几个人就好快到我叫餐
佢地系无Set,都系A-la-carte
落完单就会比部机你,等佢响就可以拎野食!
ShackBurger都系一般芝士汉堡包🍔
Shack Burger
Cheese Fries
另外值得一赞员工落单都系好好笑容好有礼貌!同埋menu上竟然有for Dog🐶,叫Bag O-bones ,好细心连狗狗都照顾到,咁可以比多个选择带埋狗狗一齐过黎既地方👍🏻下次会再黎试埋其他Burger 🍔