2021-05-23
芝士控绝不能错过的 PIZZA MARU之前同朋友食生日饭经过呢间餐厅,见到好多人排队,谂住去试吓,今日终于带咗妈咪嚟试下,因为妈咪系一个🧀芝士控🥰睇Menu已经觉得好吸引,好多嘢都想试吓,但得两个人又唔敢嗌咁多。下次一定要多啲人嚟食先得。🥰「群蟹派对」番茄酱底 $148 Regular 9‘见到个名已经好吸引,仲要有好多馅,款款都咁吸引。包括有蟹肉、鲜虾、紫洋葱、灯笼椒、粟米、木鱼花、BBQ酱、酸忌廉酱、香芹片、蘑菇、马苏里拉芝士。芝士拉丝相当吸引,芝士控绝对抵挡不住诱惑。😍啖啖蟹肉同鲜虾,鲜味无穷。「南瓜忌廉软壳蟹」韩式意大利饭 $163呢个价钱贵咗啲,但系味道相当唔错,少少甜嘅意大利粉配合香脆嘅软壳蟹,味道恰到好处。「芝士秘制炸鸡」🍗 $118 六件劲香喷喷嘅芝士味,闻到都想食。叉起件炸鸡已经感觉到外层非常松脆,入面非常嫩。急不及待放入口细味一番。果然皮脆肉嫩,相当可口,食到停唔到口。呢间绝对要encore,真喺排队等都值得试下。🥰Pizza Maru (荃湾)荃湾杨屋道1号荃新天地1期UG楼28及30号舖
「群蟹派对」番茄酱底 $148 Regular 9‘
「南瓜忌廉软壳蟹」韩式意大利饭 $163
「芝士秘制炸鸡」🍗 $118 六件
呢间绝对要encore,真喺排队等都值得试下。🥰
Pizza Maru (荃湾)
荃湾杨屋道1号荃新天地1期UG楼28及30号舖