2018-04-10 1044 浏览
我系一个超级钟意食所有挞类嘅食物 基本上每一间系香港出名食挞嘅地方我都有食过而且我每一次行过一啲买蛋挞芝士挞牛奶挞嘅地方都会忍唔住买返一个嚟食所以今次放工经过左上环呢间天乐烘焙 又见到啲芝士挞排得靓靓咁所以就忍唔住买返一个嚟食啦🤤因为其实佢都差唔多闩门所以买到嘅芝士挞都唔系好新鲜𠮶只 但系因为佢𠮶个炉系可以一路keep住啲芝士挞系暖嘅 !所以都可以接受😛😛见到个芝士挞上面有啲黑色一点点 应该系用咗火枪烧咗个面头所以就搞到咁样 外貌上可能靓咗少少但系食落去就无乜分别通常芝士挞嘅挞皮都会系牛油皮 都好少话见到有酥皮 呢度嘅牛油皮牛油味好够 而且佢既芝士虽然唔会系新鲜出炉但都会有少少流心效果! 食完成个挞会有少少济 不过都值得比起其他日本嘅过江龙佢$13平好多而且质素都差唔多!😌性价比极高啊!但系比起城大𠮶个芝士挞真系争小小啦😂😂😂
我系一个超级钟意食所有挞类嘅食物
基本上每一间系香港出名食挞嘅地方我都有食过