2016-03-21 289 浏览
身边朋友一值都讲,食鸡煲只会在前家乐食,最近收到风声,前家乐的芝士鸡好味致极,特意约朋友来品尝,坐低左,同店员order左芝士鸡煲(半只),同朋友倾倾下计,然后就上菜啦,都好有效率呀!先等煲滚,滚既中途好香芝士味,正呀~店员关心提醒:芝士鸡煲关左炉,唔需要烧住食,我当然接受啦!佢地服务咁周到,初尝一口,哗!!!香浓芝味入口即溶,嫩滑的鸡配合芝士,简至溶化了我的心,让我在火锅中感受滋味,我同朋友好快食晒,之后仲叫多半只,哈哈!我可能食上隐。然后叫左几种火锅配菜,小小芝士味的汤底,味道都几特别,我好钟意。好开心的一晚,野食好食,服务好体贴尽心尽力,感觉好warm好温馨,支持!!加油,家的火锅店的好独一无二。谢谢你们的招待,下次再来品尝。
!先等煲滚,滚既中途好香芝士味,正呀
芝士鸡煲
2016-03-17