2021-12-12 350 浏览
炸鸡系香港好多韩式餐厅都有得食,但唔系间间都可以同韩国当地既炸鸡媲美,呢间BHC系我食过觉得几接近韩国既水准。 BBU-LINKLE PLATTER$338 🍴BBU-LINKLE CHICKEN每件鸡都洒满劲多芝士粉,芝士味超浓🧀🧀🧀,系甜甜咸咸既味道,旧旧都啖啖肉,皮炸得好脆,咬落去超爽,直程觉得自己可以学youtuber录ASMR😆,而且份量都唔少。🍴SPECIAL FRIES, CHEESE BALL芝士波波一定要趁热食,热辣辣食入面既芝士系拉丝既,口感外脆内软🤩薯条系又脆又香口,上面都系同芝士炸鸡一样既芝士粉,热爱芝士味既一定钟意。 🍴COBB SALAD入面材料都几丰富,有生菜、蕃茄、洋葱、虾、鸡胸肉、牛油果、烟肉碎、烚蛋同埋芝士(系阿又系芝士🤣),蔬菜都好新鲜,啱晒食炸物食到腻既时候清一清味蕾。 一边听住k-pop,一边食炸鸡,气氛唔错,环境阔落。呢个套餐都够3个人食,性价比高,推介。

BBU-LINKLE PLATTER$338

🍴BBU-LINKLE CHICKEN

🍴SPECIAL FRIES, CHEESE BALL

🍴COBB SALAD