2019-05-23
温书温到个人都傻,甘岩家姐系附近做完treatment就叫我过黎食餐好既差下电😂其实呢度有个好抵食既set,但得2个女血,怕太多肉就冇叫。368几蚊有哂猪手,德国肠,nachos,野饮同甜品,下次再黎多d人先食🤣首先叫左份炸猪手,都要等一阵先上枱。个皮超级无敌脆,但唔会有㶶既味,仲痴左小小脂肪,劲正。肉几嫩,亦唔会硬,算易咬同冇过咸既问题。加上呢度系已经切好先上,真系食得好方便。主食仲叫左个香草酱烟三文鱼意粉,份量好大!意粉亦弹牙,香草酱既味好出,同有d olive oil既味,煮得唔会太油,汁亦唔会太多刚刚好。三文鱼小小咸,一定要配意粉食。另外小食要左个香葱芝士薄饼,香葱味就唔太食到,但芝士味几够,热辣辣食仲会拉丝😂不过overall黎讲会偏淡味,所以我就会配猪手一齐食,or掂佢个柠檬味既酱。食德国野当然要配啤酒,所以就叫左我最爱既rosee,够易入口😂
肉几嫩,亦唔会硬,算易咬同冇过咸既问题。
加上呢度系已经切好先上,真系食得好方便。