2020-01-21 864 浏览
热狗我食得唔多,但呢间真系好食🤷🏻‍♀️点解屋企附近冇🙁几时系开多几间😭离我好远呀间间都🌭火炙芝士辣肉酱热狗 ($42)热熔芝士够多,面包松软烘得微脆👍🏻🤤肉酱微辣主要是香,份量刚好,够多不干,不会太过油腻,加上黄芥末酱更多层次更解腻😗 肉酱是名副其实的肉酱,不是番茄酱🤣肉碎够多重点是那个荷兰肠,听日不太喜欢吃肠仔😕比如厨师肠那种😑很怕没口感又死咸。这个荷兰肠当然不一样,皮较脆有肉汁🤤一口咬下好满足得闲就讲下我点睇一间嘢值唔值得食唔系特别中意食热狗既会觉得普通,但系咁嘅价钱,系香港要揾到呢个质素嘅热狗去边揾呀😌你问我系咪爆好食,咁我劝你唔好期望咁高,唔通你预佢用五星级餐厅嘅食材咩😂至于好唔好食,就睇个人口味啦,我会尽力形容佢嘅口感味道等。同埋买嘢食嘅过程、俾人嘅感觉等等都会影响感受。就例如呢间齐柏林,令我买得好舒服,洗钱洗得值,又啱我口味,咁我自然钟意、推介🤟🏻希望我介绍嘅嘢食你地会钟意啦,唔啱口味唔好打我🙈

🌭火炙芝士辣肉酱热狗 ($42)

得闲就讲下我点睇一间嘢值唔值得食
希望我介绍嘅嘢食你地会钟意啦,唔啱口味唔好打我🙈
2020-01-18