2022-09-19
大约5:30去到,餐厅少人,环境干净企理光线充足仲有一封墙系有港式风格嘅壁画。喺深水埗来讲呢个价钱合适,餐牌都系$40-$50左右。佢系两个时段冻饮系加$3,其余时段就加$5食物来讲,炒蛋好滑!吉列扒的确好!好脆同肉质鲜嫩!汉堡扒正正常常冇乜特别。捞面比较黏,但都正常芝士嘅话我就试咗正常经典味道同埋蒜香味,冇乜分别。但系佢俾啲芝士好足佢拎过嚟嘅时候我心谂咁细碗,但食咗三分二我已经开始觉得饱所以份量啱啱好嘢饮方面我带咗冻华田少冰,但系佢俾咗冻奶茶。不过都可以接受所以冇叫佢换 叫嘢食嘅话餐厅侍应几大声,可能只系粗鲁但唔系恶 仲有播嘅歌都系香港流行曲,感觉几好仲有可能新开张所以见到佢喺每个座位旁边都有QR code ,like佢哋嘅话会送一个芝士包原价好似成$30,跟餐都要廿几试食咗觉得个包好脆,唔会淋啤啤,啲芝士系个包上面仲有少少流心少少建议比餐厅: 个碗可以换成渐变颜色,因为呢可能落得芝士太多所以已经洗唔走芝士颜色,换咗渐变嘅话会美观一啲装冻饮嘅杯如果系蓝绿色嘅话令人冇咁开胃,建议玩一啲色彩缤纷啲令人更加有食欲嘅颜色喺个包我建议加一啲蒜蓉或者葱,食落会更加野味最后斋食芝士感觉会好腻,建议
喺个包我建议加一啲蒜蓉或者葱,食落会更加野味
最后斋食芝士感觉会好腻,建议可以提供多啲嘢食选择中和一下个味,一啲酸嘅嘢食或者沙律咁
整体来讲几好会再帮衬