一直都有留意佢地餐厅,见到人地既爆芝士都觉得劲吸引,今日中午同妈妈黎食流心芝士龙虾三文治配薯条及沙律 $108澎湃嘅熔岩芝士!双色芝士劲拉丝份量多到一个点!芝士控未食都已经流矖口水食落咸香既芝士味特浓!就算冻左都吾会变硬流心口感配上爽甜既龙虾肉🤩真系无得输!重点龙虾肉份量一啲都吾少,仲系大旧厚肉饱满外面系用牛油烘到脆卜卜既多士!多士系杂谷方包,咬落增加口感,仲有炸到金黄香脆既薯条。成个组合超满足!呢个价钱食到份量咁足既芝士同龙虾!值了~龙虾芝士Mac N Cheese $208意大利饭混合龙虾汁同芝士外面再铺上厚厚既芝士去焗芝味香浓既意大利饭就诞生除左配意大利饭之外,仲有配长通粉既选择拣意大利饭当然可以索尽佢所有龙虾芝士汁既精华唔好以为剩系得一只龙虾钳~表层芝士底下其实铺满左肉质鲜美又饱肉既龙虾肉意大利饭既口感偏淋身,欠缺烟韧嘅口感外面芝味十足!而入面就龙虾汁味偏重,一齐食就可以match返个味道芝士控感觉好正喔!BBQ酱手撕烟熏猪肉汉堡配薯条 $88手撕烟熏猪仔肉份量唔少!可惜肉质烧得偏干同吾够嫩滑烧烤酱惹味十足,但份量有点太多,可能会有点偏咸⋯⋯另外加左$10要炒蘑菇面包密度高,上
流心芝士龙虾三文治配薯条及沙律
流心芝士龙虾三文治配薯条及沙律 $108
澎湃嘅熔岩芝士!双色芝士劲拉丝
份量多到一个点!芝士控未食都已经流矖口水

食落咸香既芝士味特浓!就算冻左都吾会变硬
流心口感配上爽甜既龙虾肉🤩真系无得输!
重点龙虾肉份量一啲都吾少,仲系大旧厚肉饱满

成个组合超满足!呢个价钱食到份量咁足既芝士同龙虾!值了~
龙虾芝士Mac N Cheese
龙虾芝士Mac N Cheese $208
意大利饭混合龙虾汁同芝士
外面再铺上厚厚既芝士去焗
芝味香浓既意大利饭就诞生

除左配意大利饭之外,仲有配长通粉既选择
拣意大利饭当然可以索尽佢所有龙虾芝士汁既精华

意大利饭既口感偏淋身,欠缺烟韧嘅口感
芝士控感觉好正喔!
BBQ酱手撕烟熏猪肉汉堡配薯条
BBQ酱手撕烟熏猪肉汉堡配薯条 $88
手撕烟熏猪仔肉份量唔少!可惜肉质烧得偏干同吾够嫩滑

面包密度高,上层有搽牛油,外面烘到脆卜卜,咬落都松软,而且搽左芥茉酱,味道唔辣反而开胃
伴碟既仲有金黄香脆既薯条!
焗牛油杂菌
焗牛油杂菌 $48
呢个真系做得几出色!平时出去食焗什菌多数都系会出好多水又或者唔够香>< 但呢度焗到入面毫无水份,而且牛油味香浓又适中!吱上柠檬汁可以减低牛油既油腻感。入面杂菇份量都吾少,推荐喔!
整体食物水平吾错!芝士迷一定要试下
流心芝士龙虾三文治配薯条及沙律