2020-02-12
凤雏炖鸡今日收工同朋友去旺角行左阵,朋友突然想去食韩国餐,即刻上openrice揾,见到呢间餐厅系弥敦道超方便,就上去睇睇,店员叫我地等一等,因为好多人预订,最后好在都有位比我地,下次去真系要订位先😁一坐底,煎菜青瓜好好味,店员都有推介呢间店出名炖鸡,但店员见我地两个女仔话炖鸡太大碟,推荐我地order芝士酱汁无骨炸鸡,我最中意食芝士,芝士超烟韧味道算浓厚,拉丝个下见到都兴奋😁配埋无骨炸鸡,好惹味,最紧要炸鸡够脆口,炸粉又吾会太厚(因为有次食骨炸鸡d粉超厚会食到好饱🤭)芝士配炸鸡🍗完美👍另外再叫左个海鲜前饼,煎饼黎讲都叫做多配料,不过佢个酱汁好出色,朋友大赞,可惜嘅系食完呢两碟我地已经饱左🙈我朋友叫左杯柚子梳打话可以消滞,我就饮梨汁,因为好耐无饮😁下次叫多几个朋友一齐黎试下d炖鸡同特色米酒,今日两个女仔食吾得多🙈以下5分为满分😋好味程度: 😋😋😋😋 💞回头度: 💕💕💕 💕 📝服务: 📝📝📝📝 📝🌉环境: 🌉🌉🌉 🌉 凤雏炖鸡网址: https://s.openrice.com/QrbS08DW700~dZDxwf3ms地址: 旺角弥敦道726号10楼电话: 27050022
我朋友叫左杯柚子梳打话可以消滞,我就饮梨汁,因为好耐无饮😁
以下5分为满分
😋好味程度: 😋😋😋😋