2019-12-02 41 浏览
今日同朋友放工行旺角,咁啱大家都想食韩国野,行经Deli,发现呢间韩国餐厅,所以上左去食。见到呢个新出嘅放题餐,真系好抵!120分钟任食韩式拉丝芝士鸡,重有拉丝芝士紫菜卷蛋同寿司,非常之抵食。呢个放题餐只系要$138,单叫都唔止呢个价钱啦~韩式拉丝芝士鸡🐤啲鸡腌得好入味,唔叫好大旧,包埋芝士可以一啖一旧。重要芝士有好多,可以落力包,虽然邪恶,但滋味!韩国寿司食韩国嘢点少得韩国寿司,材料都好丰富,有爽口腌左咗嘅白萝卜、青瓜、厚煎蛋、猪肉同红萝卜,味道唔错。拉丝芝士菜卷蛋🧀呢个卷蛋,同出边韩国餐厅整嘅好唔同,中间重有紫菜同埋可以拉得劲长嘅芝士,好特别,口感又丰富!雪浓汤🐮因为朋友想试多款食物,所以我地单叫咗一个雪浓汤。呢个汤有香浓嘅牛骨汤,重有好多牛肉片同粉丝,好好送饭。我地重叫咗蜂蜜柚子茶同蜂蜜生姜茶饮,好滋润,唔系好甜。
韩式拉丝芝士鸡🐤
韩国寿司
拉丝芝士菜卷蛋🧀
雪浓汤🐮
我地重叫咗蜂蜜柚子茶同蜂蜜生姜茶饮,好滋润,唔系好甜。