2021-09-18
星期五,Happy Friday, 收工就约左朋友一齐去旺角行街,顺便帮衬黄店😋个招牌好大够清楚,又近旺角地铁站,好易揾到。入面仲有贴d黄店文宣☺️7点前尼仲会有下午茶,真系抵食😋首先上的系芝士汁鸡翼芝心丸捞公仔面,不得不赞D芝士系劲香浓😋同d鸡翼又会好夹,然后D面索哂D芝士汁,成件事系劲邪恶仲要配埋芝心丸,一咬落去又爆哂D芝士汁出尼,真系超正,必食推介。然后上的系烧猪颈肉煎蛋干捞面首先煎蛋唔会老,几滑下。猪颈肉又一d都唔会老唔会韧,又好香口,个捞丁应该系豉油尼,D味几夹,呢个都系唔错的选择。饮品方面,我叫左热咸柑桔蜜,因为我最近有热气生痱滋,饮呢个真系可以降火。而且跟餐都系加$6就饮到,都几抵。我朋友就叫左龙凤柠乐,龙凤柠乐系指新鲜柠檬同咸柠檬再加可乐,所以个味会系酸,甜,咸3种味加埋一齐,系真系几特别既,比较少餐厅有卖。最后埋单都系100多d,真系几抵食既。
个招牌好大够清楚,又近旺角地铁站,好易揾到。
入面仲有贴d黄店文宣☺️
7点前尼仲会有下午茶,真系抵食😋
然后上的系烧猪颈肉煎蛋干捞面
首先煎蛋唔会老,几滑下。
最后埋单都系100多d,真系几抵食既。