餐厅: 槾悠
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2023-09-23 44 浏览
话说去完荃湾ikea谂住揾个地方食个饭点知畀我见到钟意一楼有一间新开嘅餐厅大大间相当开扬可以话系有种芭提雅嘅感觉再加上佢喺门口度写住特价海鲜餐我哋就自自然入咗去喇餐厅环境好靓楼底相当高所以坐喺度真系相当舒适啱晒一班嚟倾计嘅朋友嘢食方面,呢度系泰菜为主另加有少少fusion菜我哋最后叫咗个冬阴功海鲜拼盘生菜包,蟹肉炒饭生菜包肉碎肥瘦适中食落酸酸辣辣咁样加上生菜都好爽脆夹埋一齐食唔错冬阴功海鲜拼盘$288超级大盘cp值爆灯呀海鲜盘绝对没有因货就价有龙虾有蟹有青口有鱿鱼真系包罗万有加上冬阴功汤底相当惹味呢个可以话系必食嘅蟹肉炒饭蟹肉炒饭份量都几多而且啱啱炒起就上碟好有镬气捞埋啲蟹肉蟹啲嚟食都唔错冻泰式奶茶呢杯真系够香浓仲够幸福甜够晒泰国风味芭堤雅的天堂呢杯打卡必备嘅饮品饮起嚟相当香浓嘅班兰味亦系推荐之一焦糖脆脆饼底下脆脆饼相当松脆加埋甜甜哋嘅焦糖味泰国簿饼配雪糕就系平时点咖哩𠮶只簿饼变咗捞雪糕食口感都几特别

话说去完荃湾ikea

餐厅环境好靓

楼底相当高

所以坐喺度真系相当舒适

啱晒一班嚟倾计嘅朋友

嘢食方面,呢度系泰菜为主

另加有少少fusion菜

我哋最后叫咗个冬阴功海鲜拼盘