2024-12-20
Chill Sweet系一间桃胶甜品专门店,冬天紧系滋润下食返个桃胶甜品先~就到圣诞节佢哋都推出圣诞主题樽仔甜品系列,分别系姜饼人同雪人造型,仲带哂冷帽颈巾,好可爱.樽仔甜品有多款选择,有招牌椰皇雪燕桃胶、杨枝甘露、黑糖桃胶鲜奶、士多啤梨鲜奶等等,圣诞装系增量装可以同朋友share一齐饮(雪儿500ml) (姜饼人600ml).椰皇雪燕桃胶 $48有姜饼人同雪人造型,由于系自家制所有唔会甜,椰子味道浓郁,雪燕增添咗甜品嘅层次感,桃胶美容养颜,健康又滋润.黑糖桃胶鲜奶 $47桃胶口感滑嫩,黑糖味好香唔会太甜,奶味够,黑糖嘅浓厚再配搭桃胶同鲜奶嘅细腻,系绝配~.芭乐甘露 $39试饮价$29佢哋新推出台湾风味芭乐系列,有三款选咗分别系芭乐甘露 、芭乐麻糬同芭乐乐园。我第一次饮芭乐汁,加左雪燕同西米口感丰富,味道清甜顺滑.D24皇牌桃胶 $65入面有椰皇雪燕桃胶鲜奶+榴梿肉,超足料!由于我唔食榴梿,朋友话好正好香榴梿味,仲有劲大嚿榴梿肉,食完好满足
(雪儿500ml) (姜饼人600ml)
椰皇雪燕桃胶 $48
黑糖桃胶鲜奶 $47