2020-08-20
走过十万八千里 📍旺角💛💛💛💛💛黄色经济圈💛💛💛💛💛花全部都系花嘅instagramable咖啡小店🥀🌺🌸🌼🌻🌹🌷💐🌟- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 🌟一入去就好多花,花多眼乱😍近窗边嘅枱有自然光,影相会靓d,另外个便真系有d暗1️⃣all day breakfast $128价钱唔平,但 超 级 足 料!系我食过最多炒蛋嘅一次,怀疑有五只蛋😂 份量咁多都咁滑👌🏻薯仔粒有炒过好香口有诚意🤘🏻Portobello好juicy 🤭 仲有德国肠、烟肉、沙律、茄汁豆、牛角包🥐份量多,味道都ok👌🏻👌🏻2️⃣炸鱿鱼圈 $58大约有6-7旧,炸得好松脆!鱿鱼好弹牙口感唔错!唔沾酱都好够味👌🏻👌🏻3️⃣hojicha Latte 真心好饮嘅hojicha latte! 培茶味够浓!有少少甜但可以接受喔,够晒大杯😂仲有干花束装饰,instagramable! 4️⃣红酒牛面肉意大利粉 呢个意份有surprise! 质感烟韧,好有口感,好中意!红酒汁好浓味,食到尾会有少少偏咸,好岩重口感嘅朋友!牛面肉好林,好入口,唔系一丝丝肉碎,系一旧旧嘅肉,仲
💛💛💛💛💛黄色经济圈💛💛💛💛💛
一入去就好多花,花多眼乱😍
近窗边嘅枱有自然光,影相会靓d,另外个便真系有d暗
1️⃣all day breakfast $128
价钱唔平,但 超 级 足 料!
系我食过最多炒蛋嘅一次,怀疑有五只蛋😂 份量咁多都咁滑👌🏻
薯仔粒有炒过好香口有诚意🤘🏻
Portobello好juicy 🤭
仲有德国肠、烟肉、沙律、茄汁豆、牛角包🥐
份量多,味道都ok👌🏻👌🏻
2️⃣炸鱿鱼圈 $58
大约有6-7旧,炸得好松脆!
鱿鱼好弹牙口感唔错!
唔沾酱都好够味👌🏻👌🏻
3️⃣hojicha Latte
真心好饮嘅hojicha latte!
培茶味够浓!
有少少甜但可以接受喔,够晒大杯😂
仲有干花束装饰,instagramable!
4️⃣红酒牛面肉意大利粉
呢个意份有surprise!
质感烟韧,好有口感,好中意!
红酒汁好浓味,食到尾会有少少偏咸,好岩重口感嘅朋友!
牛面肉好林,好入口,唔系一丝丝肉碎,系一旧旧嘅肉,仲要有唔少👌🏻👌🏻👌🏻
⚠️in general 野食同饮品嘅味道都系偏浓,但可以接受
⚠️小店唔大,最好whatsapp预约左先
⚠️食饭价钱比一般cafe贵,但portion系大嘅,男仕食都够饱,味道亦唔错,所以都ok
⚠️不招待不同政见cake shop 嘅cake 喔😌