2020-08-17
蘑菇汤浓味又唔会太thick 烟三文鱼手卷意粉茄酱底, 有好多好多三文鱼,加少少菠菜,越食越开胃,手卷意粉偏软身,如果意粉可以再烟靭少少就perfect带子意大利饭有2粒大大粒北海道带子,煎得好香口,意大利饭软硬适中,pesto sauce 都好香,honey mustard 唔太出Latte好大杯Cappuccino主食可以转套餐,加$40会有汤&饮品,平均每人around $163,其实食完个lunch已经好饱,不过一场黎到都要食埋甜品杂莓窝夫($78)窝夫有新鲜士多啤梨,蓝苺,自家制果jam &雪糕,jam好好食,窝夫涂左一层牛油,个人觉得唔加牛油会比较好,因为会抢味个人觉得主食比较出色,意粉&意大利饭都好唔错。服务态度好好,见我地坐得迫,店员就主动帮我地换位
浓味又唔会太thick
烟三文鱼手卷意粉
带子意大利饭
Latte
好大杯
Cappuccino
杂莓窝夫($78)