2017-04-05 77 浏览
今日约咗爱狗如命嘅女人见面,自从帮佢发掘左 Mikiki 呢个可以带宠物行街街嘅商场,自此就一行爱上,见到Bobby好开心咁系 Mikiki 自由行动, 佢主人食餐饭都开胃啲。Bobby去咗扮靓靓,我同佢妈咪就揾个地方坐低食个饭倾吓计。门口见到亲民价钱就可以食到高质素嘅 gelato 唔系唔食呀嘛!我一入门口已经失控,即刻叫咗杯热朱古力新地 $45。朱古力雪糕香浓无比。跟住索性食埋卖相好吸引的 Gelare big breakfast $88。有健康又高纤维嘅全麦多士,嫩滑的炒蛋,香脆的烟肉。靓到好似玫瑰花嘅烟三文鱼。见到 set dinner 都好抵食,Sharing is caring包Daily soup,main 我要蟹肉带子阔条面 $108。虽然系自助形式,但卖相一啲都唔失礼,两粒带子size劲大,厚肉弹牙,酱汁好 creamy。跟套餐加$18就可以配雪糕 , 食埋 ice cream I like Mango Sorbet 。好大杯呀,入口甜蜜滑溜,有一点微微的生果酸味,味道清新自然。Set 加$10就可以配$25以下嘅饮品, 最后 +$20 order 了 green t
门口见到亲民价钱就可以食到高质素嘅 gelato
有健康又高纤维嘅全麦多士,嫩滑的炒蛋,香脆的烟肉。
靓到好似玫瑰花嘅烟三文鱼。
跟套餐加$18就可以配雪糕 , 食埋 ice cream
Set 加$10就可以配$25以下嘅饮品, 最后 +$20 order 了 green tea latte ,本来没有抱太大期望,但竟然有很大的 surprise
三眼仔拉花,wow~~~so cute
下次我会为了 waffle 再来帮衬。
  • Gelare big breakfast
  • 蟹肉带子阔条面