📍 王家沙花样年华 黑毛猪扒汤面 @ $88男朋友算系半个上海人,所以我地成日拍拖都去食上海菜。Friday收工特登去CWB同佢食上海野。 呢一间王家沙未食过,但见餐厅装修好靓,坐得又舒服,就试下佢。用app book位有折。-王家沙一向予人既old school印象,反而系呢间花样年华唔系好感觉到。佢行年轻时尚风,水准比以前好食左,价钱都算合理。-小妹有d喉咙痛,点左个黑毛猪扒汤面。以炸西班牙黑毛猪代替普通煎猪扒,猪扒炸得好靓,咬落外脆内Juicy,脆身好味又唔油腻,份量都好大份,小妹同男朋友两个share都够。个酱有少少辣, 不过唔点都好食。面条分量坚多,但煮得略为过淋,亦都唔系好挂到汁,有失水准。-地址:铜锣湾登龙街1-29号金朝阳中心2期Midtown 1楼-推介指数👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻抵食指数👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻(5个👍🏻为满分)P.S 男朋友系咁搞gag话系啲侍应系靓仔,所以先叫花样年华lol
📍 王家沙花样年华 黑毛猪扒汤面 @ $88
推介指数👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
抵食指数👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
(5个👍🏻为满分)
2019-06-21