2019-12-05 96 浏览
之前见到有人话佢哋嘅午市套餐 非常抵食 所以今日就一于去试咗原来真系好抵架$68就有原只鲍鱼花胶挞 另外仲有鲍鱼汁花胶捞饭佢原价成二百几蚊我真系觉得好抵 佢个鲍鱼他真系超好食佢个鲍鱼系干鲍嚟㗎 食完成个口都仲有佢嘅回甘味 而佢个花胶捞饭里便都劲多花胶 一啲都唔吝啬佢哋嘅茶都好特别 我哋叫咗个桂花乌龙 佢个茶底系好 香再加埋啲花味 平时唔饮茶嘅我都饮多几杯我哋仲叫咗个迷你花胶糯米鸡 佢里便真系有成块花胶喺度 呢个价钱来讲我觉得系一定要试嘅我哋仲叫咗个例牌即烧无花果天下第一猪 佢个乳猪皮系劲脆 系我食过最脆口 最香嘅乳猪呢个都系一定要叫嘅 而且佢个乳猪系非常之肥美但食落又唔会好油腻嘅最后我哋仲叫咗一个甜品 姜茶汤圆莲子炖花胶糖水 姜味真系好浓 饮完成个人即刻暖晒 而且佢嘅花胶系好大旧架 所以我觉得都值得一试