2017-11-18
其实依间大胃D之前已经食过一次 佢个南乳腩肉同猪肠真系几好食😚今晚同朋友收工再过黎食见到有花胶碗仔翅 上次黎食都无 今次试埋先花胶碗仔翅 一大条过 如果剪开几块会更好食落似鱼肚 但处理得几好 咬落几腍无腥味而且份量都好多 肉丝唔鞋👍🏻饮落几甜 建议唔落胡椒粉 醋 食佢原味仲好 麻油落几滴就更香.我地叫左劲多share黎食 必食既有:猪肺 厚切 好腍、萝卜 好甜无渣、牛腩 炆到刚好 唔鞋 南乳五花腩 钟意食肥嘢一定钟意食依个猪肠 用左小肠 又系我钟意既😊干净无异味👍🏻话梅猪手 劲好食 一口溶左 但甜左少少 应该用左甜话梅😆.仲有两款饺 不过麻麻 个人偏向木耳饺多d 榨菜饺偏咸 同埋鞋口 而且size较细粒 牛根炆得够腍 但唔够入味 小食叫左香茅猪扒 薄得黎几松化 但香茅味重d会好食d 阿里山茄子 个汁酸酸甜甜咁 食落几开胃既😊.我叫左辣汁 觉得几辣 下次试沙嗲汁先 朋友叫腩汁 都正常既 不过浓郁d更好✌🏻=========================三个90后吃货会不断开心share美食💓💡Facebook:三个90后吃货 3bad_foodies🚩Instagram: 3bad_f
见到有花胶碗仔翅 上次黎食都无 今次试埋先
📍OpenRice: 3bad_foodies
📬Ublog:三个90后吃货 3bad_foodies
欢迎在不同的平台 继续留意我们的推介🙆🏼🙇🏼♀️
大家亦可以向三个吃货介绍美食👻我们一定会去试👅
#爱吃也爱分享 #三个90后吃货 #3bad_foodies
#三个90后吃货_元朗美食推介
========================
砵砵车仔面 (元朗)
元朗凤琴街15号鸿运中心地下59号地舖