2014-02-20
朋友想食中菜,我就带佢黎依度,食过几次水准也不差虽然服务员推介PER HEAD既餐,但系唔太HUNGRY,所以都系散叫金汤珍珠鱼蓉羹$88左右一位,卖相依旧好靓,一粒粒个D应该系面粉,加上嫩滑鱼肉,个BASE黄色唔知系咩,但饮落几清甜$78 蒸蛏子,叫了2只一人一只,份量中等,当然无海鲜店个咁大碌,蒸既火侯不错,肉爽身,加上甜豉油和蒸一定好食.但粉丝份量少左一点,我总系觉得食呢类野食粉丝先系精华会员卡有6折既百花炸蟹拑原价$118 2只,6折后82.6虾肉很弹牙,和猪肉比较很平衡,内有少少肉汁,水准不错但前面个D都唔够呢个好食,就系花胶鱼汤什菌浸时菜煲,好似$188劲多花胶,汤就系鱼汤,加上胡椒味,甜而带辛辣,花胶软身不浆口又有不少菜心,2个人每人分到5个小碗,饱到喊会员卡本身75折,所有野折后$590价钱合理,环境清静,水准不错但有样好搅笑既事,食完后我和朋友去小解,佢拎埋个袋走,我就放系个位度打算完事后先拎我朋友仲同我讲,你估下佢地会唔会以为你唔记我拎个袋,结果事情真的发生了不过他们尽责是好事,但我又唔会咁霸气唔记得拎,因为入面有银包,文件等等我只系放心呢度先唔带埋去小解姐
但饮落几清甜 $78 蒸蛏子,叫了2只一人一只,份量中等,当然无海鲜店个咁大碌,蒸既火侯不错,肉爽身,加上甜豉油和蒸一
定好食.但粉丝份量少左一点,我总系觉得食呢类野食粉丝先系精华 会员卡有6折既百花炸蟹拑原价$118 2只,6折后82.6
虾肉很弹牙,和猪肉比较很平衡,内有少少肉汁,水准不错 但前面个D都唔够呢个好食,就系花胶鱼汤什菌浸时菜煲,好似$188
又有不少菜心,2个人每人分到5个小碗,饱到喊 会员卡本身75折,所有野折后$590
价钱合理,环境清静,水准不错
去小解姐