2020-05-16 21 浏览
上次食面面系下午茶餐,今次回头食晚餐。用信封装住口罩。芝士脆炸鸡 $38Cheesy fried chicken柚子汁沙津菜,夹住炸鸡食都好,少热气d!炸鸡热辣辣,芝士劲浓劲重味,品质不错呀!鸡肉嫩嫩地,一口鸡一口鸡咁食好快食哂,份量以$38都算多!前菜一口蕃薯甜一甜,又似前菜又可以话系甜品。柚子汁白萝卜好清新开胃,好好味!芝麻酱海带就非常日风海带上芝麻好香口,同比例好多!极上鱼宴料理 $95Supreme fishy fish noodle in fish soup鱼面配花胶浓鱼汤,面底乌冬底定鱼香麻辣汤底都可以自己选。鱼皮菜肉饺子弹牙多肉!墨鱼春卷同鱼肉春卷,前者又弹又香口,个皮好食过x记!后面鱼味重软身一点。鱼蛋必有既,虾多只更好。 花胶浓鱼汤。。。朋友成碗饮哂!点菜前试饮一杯后都估到会饮哂。真系无腥无油但浓同唔会饮完口渴要饮水,朋友都话必叫!我有d后悔叫左拌面,但上次食左汤面,今次想试新款嘛。极上蟹匠拌鱼乌冬 $138Supreme carabiner craft fish udon蟹膏份量适中,岩岩带起哂蟹肉鲜又seafood creamy感觉。蟹籽同蟹肉贴住鱼乌鱼好野味,海
上次食面面系下午茶餐,今次回头食晚餐。

用信封装住口罩。

芝士脆炸鸡 $38
Cheesy fried chicken
柚子汁沙津菜,夹住炸鸡食都好,少热气d!

前菜
一口蕃薯甜一甜,又似前菜又可以话系甜品
柚子汁白萝卜好清新开胃,好好味!
芝麻酱海带就非常日风海带上芝麻好香口,同比例好多!

极上鱼宴料理 $95
鱼面配花胶浓鱼汤,面底乌冬底定鱼香麻辣汤底都可以自己选。

鱼皮菜肉饺子弹牙多肉!

极上蟹匠拌鱼乌冬 $138

蟹籽同蟹肉贴住鱼乌鱼好野味,海鲜引满足喔。海苔粉配和风汁?意思系芝麻酱?和风拌乌冬catched!基本热饮系免费,热柠茶同热奶茶系港风喔!
  • 极尚鱼宴料理