2025-01-19
🖤黑白配⚪️之前周年纪念都有嚟过呢一间餐厅食😚 今次用餐,都见到隔篱左右庆祝生日💖餐厅座位有室内室外,布置以花花为主,仲有种欧陆风嘅感觉,所有食物嘅摆盘都有花去做衬托,超适合少女心打卡🧡 户外仲有一个生日打卡位添📸轻煎吞拿鱼中拖罗热情果芒果莎莎 $158作为做前菜非常之开胃🤤 热情果同芒果嘅酸带出吞拿鱼中拖罗嘅鲜,即使我哋其中一位唔钟意食生嘢,都不停食😋法式芝士焗生蚝 $28/1拎上手仲系好热辣辣,唔会过热过熟,焗嘅时间恰到好处!芝士又唔会太多抢咗蚝嘅鲜味,唔会过耐令到蚝入边太干,入边嘅水份都好充足!香煎虎虾扁意粉 $168虎虾嘅份量都几多,有五只,每一条意粉都被龙虾汁包围着,非常挂汁!意粉嘅口感亦都好烟靭,有手工意粉嘅感觉☺️开心果疏乎厘班戟 $108最后一定要叫个甜品作为结尾!餐厅有几款疏乎厘班戟,🖤黑白配⚪️拣咗最近大热嘅开心果充满空气感嘅疏乎厘,配上开心果酱,开心果酱有浓浓嘅开心果咸味,唔会死甜,同蛋香味重嘅疏乎厘超级夹👍
轻煎吞拿鱼中拖罗热情果芒果莎莎 $158
法式芝士焗生蚝 $28/1